2015. április 24., péntek

T25 1.1

Aki még nem ismeri, keressen rá, nagyon jó motivációs videók vannak fent youtube-on! Főleg az ilyent volt - ilyen lett típusú, normál, hétköznapi emberek látványos változásai 5 hét alatt, ami elindította bennem a vezérhangyát (anno és most is). Egyszer ebből is volt már egy elbukásom, 4 alkalom után abbahagytam. :( Dehát, aki nem próbálkozik, annak nem is fog soha sikerülni! :D

Tegnapi napon (04.23.) megcsináltam egy ab intervallt, az a csütörtöki edzés, nem akartam hétfőig várni az újrakezdéssel. Majd az 5. hét után még rányomok 3-at, hogy kompenzáljam az elmaradást.

Mielőtt belőttem a gépen Shaun-t és az aznapi "szentenciát", ittam egy pohár vizet, és toltam egy banánt. Persze még elszaladtam polifoam-ért, meg törcsiért (mondjuk időm nem volt nagyon törölgetni a szakadó vizet) aztán "adjneki". Próbáltam a normál módban is csinálni, de egy idő után már szinte csak a könnyített variáció ment, de emiatt aztán tényleg nem bánkódok! :D

Mai napra két edzés is van, de szerintem elég lesz nekem egy is, inkább szombatra teszem a másikat, nem akarom magam túlhajtani, mert akkor meg sem bírok mozdulni. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése